Actueel Italiaans Nieuws en Wetenswaardigheden via onze SCOOP pagina. - http://www.scoop.it/u/good-things-from-italy
Alle goede dingen uit Italie! Zoals eten en drinken, mode, vakantie, bezienswaardigheden, delicatessen, producten, dienstverlening, design, kunst, made in italy, geschiedenis, trends, muziek, mensen, dorpen, steden e.d.


Bookmark and Share

Interessante Links naar Italiaanse Bedrijven en Diensten - www.italielinks.nl
In het verlengde van ons initiatief Italian Entertainment And More en de Italian Aperitivo Bar hebben we besloten dat wij onze relaties en bezoekers een compleet overzicht willen geven van diverse websites die te maken hebben met het thema Italië.
Het gaat om websites met een Italiaans aanbod gevestigd hier in Nederland maar ook interessante sites direct in Italië.
Met enige regelmaat komen er interessante links bij zodat de bezoeker een zeer uitgebreid overzicht krijgt.

Kortom:
U zoekt iets in het thema Italië, zoek dan niet verder want dat hebben wij al gedaan!


Bookmark and Share

Italian Coffee Handbags & Lamps - www.italiancoffeehandbags.nl
TAStbaar hergebruik met de Italian Coffee Handbags! - Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Italian Coffee Handbags (Italiaanse Koffie Handtassen) zijn ambachtelijk handgemaakte tassen (Borse Cucite Artigianalmente), geproduceerd van lege (gebruikte) zakken van koffiebonen of gemalen koffie en gefabriceerd door de Sociale Werkplaats.
Naast een duurzaam en milieu vriendelijk product is het dus ook een Maatschappelijk Verantwoord product!
Veel modellen en exemplaren zijn uniek (tassen kunnen licht afwijken van de afbeeldingen) en bij de kleinere oplages zullen er ook ‘collector items’ tussen zitten.
Daarnaast worden ook gebruikte (horeca) koffieblikken geupcycled voor de productie van functionele lampen (Italian Coffee Lamps - Lampada Barattolo Caffe) in verschillende uitvoeringenen voor verschillende toepassingen!

Bookmark and Share

Italian Entertainment - Italiaanse Passie en Sfeer voor uw Evenement. - www.italianentertainment.nl
U zoekt voor uw partycentrum, restaurant, evenement,project, bijeenkomst, bedrijfsfeest of privéfeest een complete Italiaanse invulling?
Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Van de Italiaanse bands en muzikanten tot aan de theatrale gepassioneerde Italiaanse acts en opera optredens.
Maar ook voor de Italiaanse catering, aankleding en decoratie, de diverse workshops en proeverijen tot aan de noodzakelijke faciliteiten.
Wij hebben het allemaal in huis en via één aanspreekpunt kunt u uw Italiaanse thema compleet gaan invullen en realiseren.
En als het nodig is kunnen wij diverse organisatorische werkzaamheden en begeleiding op locatie voor u uit handen nemen zodat u tijd heeft voor uw core business en tijdens het evenement aandacht kunt geven aan uw gasten en bezoekers!


Bookmark and Share